december 2, 2022 23:58

Havneselskab styrker direktionen med ny økonomidirektør

Michael Overgaard Andersen. Foto: ADP A/S
Michael Overgaard Andersen. Foto: ADP A/S

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

2_December
Den maritime julekalender – 2. december
Arkivfoto Stefan Holmager Larsen 2
Søofficer for retten - Kyssede kadetaspiranter på militært skoleskib
Foto Salvamento Marítimo Twitter
Utroligt fund - Migranter fundet siddende på skibsror på olietanker
S
Blue Water vinder kontrakt på drift af arbejdshavne til Femern-projekt
Foto Molslinjen
Indgår i Solsikkeprogrammet - Molslinjen sætter fokus på usynlige handicap

Michael Overgaard Andersen er udnævnt til ny økonomidirektør i ADP A/S, og udgør sammen med CEO, Rune D. Rasmussen direktionen i havneselskabet.

Michael Overgaard Andersen kom til ADP den 1. april 2020 som CFO og har i de seneste to år haft det overordnede ansvar for koncernens økonomi. Udnævnelsen til økonomidirektør sker i sammenhæng med den igangsatte strategiske udvikling af havneselskabet, hvor udviklingen af havneinfrastrukturen i Nyborg og Fredericia samt videreudviklingen af Taulov Dry Port kræver et stadigt større strategisk fokus på både forretningsudvikling, investeringer og finansiering.

Michael Overgaard Andersens mangeårige finansielle baggrund som revisor hos Deloitte og fra ledende stillinger som koncernregnskabschef hos Dinex A/S og CFO hos Intersport styrker direktionen i ADP. Michael Overgaard Andersen har en uddannelsesmæssig baggrund fra Syddansk Universitet som Cand.merc.aud. og HD(R).

”Vores langsigtede strategi vil over de næste 10 år kræve stort fokus på både strategiudvikling, udvikling af nye forretningsområder samt på ADP’s økonomiske udvikling og finansiering. Vi kigger ind i en strategi, hvor den fortsatte udbygning af Taulov Dry Port skal realiseres sammen med vores joint-venture partner PFA Pension. Derudover har vi store ambitioner om, at vores havne bliver en del af værdikæden i den grønne omstilling på transport- og energiområdet – en udvikling, som vil ske frem mod 2030, og som kræver stort ledelsesmæssigt fokus i forhold til både økonomi og finansiering,” siger Michael Overgaard Andersen.

De seneste års professionalisering af ADP og markante vækstrater i forretningen baner vejen for nye vækstinitiativer i koncernen. Realiseringen af den langsigtede strategi kræver et fortsat stort fokus på det brede erhvervssamarbejde og indgåelse af kommercielle partnerskaber samtidig med at arbejdet med investor relations fylder mere og mere for direktionen.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Hajkutteren-Carmelan
Se billederne: 70 tons tung hajkutter til restaurering i Hvide Sande
Foto Salvamento Marítimo Twitter
Utroligt fund - Migranter fundet siddende på skibsror på olietanker
Carnival Valor
Uhyggelig video: Krydstogtpassager overlever 15 timer i Den Mexicanske Golf
mark-konig-T0rtzfTUhgc-unsplash(1)
Stort tyveri fra færge - Tyve tømmer tank for over 2.500 liter diesel
Arkivfoto Stefan Holmager Larsen 2
Søofficer for retten - Kyssede kadetaspiranter på militært skoleskib

Relaterede artikler