juli 6, 2022 08:57

Havneselskab styrker direktionen med ny økonomidirektør

Michael Overgaard Andersen. Foto: ADP A/S
Michael Overgaard Andersen. Foto: ADP A/S

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Screenshot 2022-07-03 at 20.00
Uhyggelig video: Kvinde dræbt efter angreb af makrelhaj
Georg Stage på ungdomsøen
Dropper København - Georg Stage afslutter togt ved Tall Ships Races
 Øyvind Gravås, Woldcam AS
74 medarbejdere sendt hjem - Strejke lukker tre norske oliefelter
Skagen havn
Skagen Havns nye bestyrelse er trukket i arbejdstøjet
Screenshot 2022-07-04 at 11.31
Skønne billeder: 31 nye maskinmestre dimitterer fra Martec

Michael Overgaard Andersen er udnævnt til ny økonomidirektør i ADP A/S, og udgør sammen med CEO, Rune D. Rasmussen direktionen i havneselskabet.

Michael Overgaard Andersen kom til ADP den 1. april 2020 som CFO og har i de seneste to år haft det overordnede ansvar for koncernens økonomi. Udnævnelsen til økonomidirektør sker i sammenhæng med den igangsatte strategiske udvikling af havneselskabet, hvor udviklingen af havneinfrastrukturen i Nyborg og Fredericia samt videreudviklingen af Taulov Dry Port kræver et stadigt større strategisk fokus på både forretningsudvikling, investeringer og finansiering.

Michael Overgaard Andersens mangeårige finansielle baggrund som revisor hos Deloitte og fra ledende stillinger som koncernregnskabschef hos Dinex A/S og CFO hos Intersport styrker direktionen i ADP. Michael Overgaard Andersen har en uddannelsesmæssig baggrund fra Syddansk Universitet som Cand.merc.aud. og HD(R).

”Vores langsigtede strategi vil over de næste 10 år kræve stort fokus på både strategiudvikling, udvikling af nye forretningsområder samt på ADP’s økonomiske udvikling og finansiering. Vi kigger ind i en strategi, hvor den fortsatte udbygning af Taulov Dry Port skal realiseres sammen med vores joint-venture partner PFA Pension. Derudover har vi store ambitioner om, at vores havne bliver en del af værdikæden i den grønne omstilling på transport- og energiområdet – en udvikling, som vil ske frem mod 2030, og som kræver stort ledelsesmæssigt fokus i forhold til både økonomi og finansiering,” siger Michael Overgaard Andersen.

De seneste års professionalisering af ADP og markante vækstrater i forretningen baner vejen for nye vækstinitiativer i koncernen. Realiseringen af den langsigtede strategi kræver et fortsat stort fokus på det brede erhvervssamarbejde og indgåelse af kommercielle partnerskaber samtidig med at arbejdet med investor relations fylder mere og mere for direktionen.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Foto Hong Kong Government Flying Service 1
Voldsom video: Skib knækket under tyfon - 27 søfolk forsvundet
røxpressen
To gange på to uger - Dansk færge kolliderer med kajanlæg
Screenshot 2022-07-03 at 20.00
Uhyggelig video: Kvinde dræbt efter angreb af makrelhaj
Screenshot 2022-07-04 at 11.31
Skønne billeder: 31 nye maskinmestre dimitterer fra Martec
CSSC Cape Town i Fredericia Havn
Flotte fotos: Her losses 25.000 tons soya i Fredericia

Relaterede artikler