august 13, 2022 23:44

Trods Marlog-konkurs – Kampagnen ”World Careers” fortsætter

Foto: Danske Rederier
Foto: Danske Rederier

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Billede- Energistyrelsen
Tre selskaber er prækvalificeret til at byde på CCUS-puljen
BWS - HAG cruise (2)
Blue Water inviterer til kæmpe jubilæumsfest
Containers lost in Pacific
Fragtskib synker efter kollision med Maersk-chartret containerskib
Illustration Danske Rederier 2
Se videoen: Hvad er CO2-lagring og hvordan foregår det?
Kystdirektoratets nye opmålingsfartøj
Her er Kystdirektoratets nye opmålingsfartøj

Støtte fra Den Danske Maritime Fond sikrer, at kampagnen World Careers kan fortsætte hos Danske Rederier, efter klyngeorganisationen MARLOG gik konkurs.

Med masser af events, en YouTube kanal, musik og meget mere har World Careers siden 2006 givet unge har et unikt indblik i den maritime hverdag, spændende uddannelser og jobs i Det Blå Danmark. Kampagnens formål er at sikre Det Blå Danmark en plads i de unges bevidsthed og informere om mulighederne ved en uddannelse eller job i et rederi.

”World Careers er en meget vigtig del af de unges kendskab til Det Blå Danmark og rekruttering af unge til branchen. Derfor er jeg utrolig glad for, at vi har modtaget støtte fra Den Danske Maritime Fond til at fortsætte arbejdet,” siger direktør for arbejdsmarked, rekruttering og uddannelse i Danske Rederier Anne Windfeldt Trolle, og fortsætter;

”Rederierne har – som mange andre brancher – en kæmpe udfordring med at finde kvalificeret arbejdskraft. Derfor er det supervigtigt, at vi ikke mister en god kampagne, men faktisk kan bygge videre på et rigtig godt fundament.”

I 2020 overgik World Careers til klyngeorganisationen for de maritime erhverv og logistik i Danmark, MARLOG, som for nyligt blev erklæret konkurs. Nu er kampagnen tilbage i Danske Rederier og støtten fra Den Danske Maritime Fond sikrer, at kampagnen i første omgang kan køre videre det kommende år.

Kampagnen vil ikke som tidligere favne hele den maritime sektor, men derimod være mere fokuseret på rederibranchen og Danske Rederiers medlemmer. Det vil ske igennem synlighed på Sociale Medier, besøg på uddannelser og messer og ikke mindst afholdelse af SevenSeas-event på folkeskoler, hvor elever gennem spil og leg får et unik indblik i branchen.

”Jeg er sikker på, det vil styrke kampagnen yderligere, at vi kun har fokus med rederierne. Vi har allerede en række nye initiativer på tegnebrættet, som vi glæder os til at præsentere til efteråret,” siger Anne Windfeldt Trolle.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Containers lost in Pacific
Fragtskib synker efter kollision med Maersk-chartret containerskib
Ocean Atlantic
Tilbageholdt - Hul i skroget på krydstogtskib aflyser rejse til Grønland
Arkivfoto Maersk 2
Politi finder 700 kilo kokain på Maersk-containerskib
Norwegian Viva i tørdokken på skibsværftet Fincantieri
Se billederne: Norwegian Cruise Line fejrer endnu en Prima Class-søsætning
Express 2
Vild færgeoverfart - Lille dreng født ombord på Molslinjen

Relaterede artikler