september 25, 2023 17:37

Blue Water inviterer til kæmpe jubilæumsfest

Foto: Blue Water Shipping
Foto: Blue Water Shipping

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

ceremony-picture
Spændende video: Kom med ombord på metanolskibet Laura Mærsk
Billede 1-28
Efter togt med Georg Stage: En ny verden åbnede sig for Stine og Tage
MS Oslofjord
Massefyring: Fjord Line dropper færgerute og satser på Danmark
Foto Molslinjen
Efter opkøb af Molslinjen: Nu skifter ForSea navn
Mie b klasse
Mie genfandt motivationen gennem praktisk undervisning

Gratis koncerter for børn og voksne samt opvisningskamp mod oldboys-landsholdet er på programmet, når Blue Water Shipping fejrer 50-års jubilæum den 1. september.

Siden etableringen for 50 år siden har Blue Water Shipping forvandlet sig til en international virksomhed med knap 2000 ansatte i over 30 lande. Hovedsædet har altid være Esbjerg, og derfor bliver byen også scene for firmaets store jubilæumsfejring, hvor hele byen inviteres med til fest torsdag 1. september.

“Vi har altid været stolte af at være en del af Esbjerg, og derfor er det helt naturligt for os at fejre vores jubilæum sammen med byen, og vi håber at byens borgere – unge og gamle – har lyst til at feste sammen med os. 50-års jubilæet er en meget stor begivenhed for os, og vi er glade og stolte over at kunne præsentere et festprogram med noget for alle aldersgrupper,” siger Blue Waters grundlægger og bestyrelsesformand, Kurt Skov.

Udover reception for kunder og samarbejdspartnere på Blue Water Arena vil byens stadion i forlængelse af receptionen lægge bane til en opvisningskamp mellem fodboldlandsholdets oldboys-spillere og et udvalgt Esbjerg all-star-hold, der tæller navne som John Lauridsen, Jesper Lange, Jacob Poulsen og Lars Winde. Alle har adgang til at komme og se de tidligere topspillere dyste om æren i en forhåbentlig meget seværdig kamp.

“Blue Water Arena er den perfekte ramme for vores fejring. Receptionen holdes i loungen, hvor der er plads til et stort fremmøde af gæster – og når vi nu har faciliteterne i brug, synes vi det er helt naturligt, at vi – med vores store kærlighed og engagement i sport – arrangerer en fodboldkamp på vores flotte stadion, hvor vi får et brag af en kamp mellem de lokale og nationale helte,” lyder det fra CEO for Blue Water, Søren Nørgaard Thomsen.

Jubilæumsdagen byder også på musik og underholdning i Vognsbølparken lige overfor Blue Water Arena. Børn fra vuggestuer, børnehaver og dagplejere er inviteret om formiddagen, hvor de kendte DR Ramasjang-stjerner Motor Mille og Onkel Reje står for underholdningen, og forventningen er, at over 4.000 lokale børn kommer og får en stor oplevelse.

Om aftenen bliver der koncert for unge og voksne. Tre forskellige musiknavne indtager scenen – navne på disse offentliggøres på et senere tidspunkt. Der er plads til 10.000 koncertgæster – og her er håbet, at man kan fylde pladsen, hvor der vil være mulighed for at købe mad og drikke.

“Det er lagt op til en herlig musikalsk oplevelse, der favner et bredt publikum, og vi vil se frem til at give tusindvis af koncertgæster en flot afslutning på vores jubilæumsdag,” siger Søren Nørgaard Thomsen.

Internt i Blue Water har et hårdtarbejdende festudvalg i månedsvis forberedt jubilæumsfejringen, og man har allieret sig med erfarne eksterne kræfter, så der er sikre og optimale rammer for festlighederne. Af sikkerheds- og planlægningsmæssige hensyn skal der være styr på antallet af tilskuere til både fodbold og koncert. Derfor skal man på forhånd have købt en billet, som kommer til at koste beskedne 35 kroner – men til gengæld kan billetten byttes til en øl eller sodavand, så det praktisk talt bliver gratis at komme til fodbold og koncert.

“Vi giver festen og skal naturligvis ikke tjene penge på den. Derfor vil indtægter fra billetter og salg af drikkevarer gå til de lokale klubber og foreninger, vi får hjælp af i forbindelse med arrangementet. Så pengene kommer til at gøre gavn for foreningerne og deres medlemmer,” siger Søren Nørgaard Thomsen.

Salg af billetter åbner i starten af august.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

En reaktion

 1. Det lyder som en helt fantastisk 50 års fødselsdagsfest, som vil blive afviklet torsdag den 1. september 2022.
  Jeg håber meget, at jeg kan få købt en billet, inden der bliver udsolgt!
  For øvrigt kan jeg selv fejre 75 års fødselsdag den 3. september 2022.
  Så vi kunne jo snilt have fejret 125 års fødselsdag sammen Blue Water og undertegnede. Vi kunne jo mødes midtvejs, nemlig den 2. september.
  Har jo boet 16 år på Grønland. Min far var deroppe i 36 år. Hvor han gennem en lang årrække var kolonibestyrer i Kongelige Grønlandske Handel. Vi boede bl.a. i Hans Egedes hus i Kolonihavnen i en del år.
  Og Blue Water har jo hele 5 distinationer i Grønland.
  Har jo også for en del år siden haft den store glæde / fornøjelse, at have Kurt Skov til bords på Britannia ved spisning efter et større erhvervsarrangement, hvor vi talte en del omkring Grønland. Jeg kender / har kendt en hel del grønlandske politikkere. Kender og har skriftlig / mundtlig kontakt stadigvæk med rigtig mange grønlændere.
  Var jo til arrangementet Grønland i Tivoli mandag den 1. august.
  Her mødste jeg rigtig mange gamle skolekammerater, venne og bekendte. Og også Blue Water, som jo også havde en stand for første gang i Tivoli. Jeg talte i lang tid med 2 ansatte fra Blue Water, som bemandede standen. Den ene en meget sød dygtig og meget sympatisk grønlænder fik jeg et visitkort af. Og vi aftalte, at holde forbindelsen. For vi havde også en del fælles venner og bekendte. Han bor og arbejder i Aalborg. Så jeg håber da meget, at jeg igen kan få hilst / talt med ham ved det store og flotte 50 års fødselsdags arrangement den 1. september.
  Jeg håber rigtig meget, at jeg kan få købt 1 billet.
  Prøvede for øvrigt i dag, da jeg var inde på Linked In, som jeg efterhånden er blevet rigtig glad for, at skrive på. Har efterhånden en hel del forretningsforbindelser m.m. der. Mange fra den gang vi selv havde firma, gennem 25 år. Jeg så, at man kunne købe en billet på det medie. Men pludselig forsvandt det for mig. Og jeg kunne ikke finde det opslag igen. Jeg er jo en aldrende gammel kone på næsten 75 år.
  Så jeg er ikke så vant til, og endnu ingen ørn til, at bevæge mig på de forskellige medier. Men jeg bliver da heldigvis bedre og bedre, for hver eneste dag. Og det er jo bare så spændende det hele. Og fantastiske opfindelser til glæde og gavn for hele samfundet.
  Nå, men jeg må da vist heller slutte for denne gang. For det er jo næsten ved, at blive en hel roman efterhånden.
  Hjertelig tillykke med 50 års fødselsdagen til Kurt Skov og hele familien. Og selvfølgelig også til alle medarbejdere og alle andre interessanter / gode venner af Blue Water Shipping.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Foto Molslinjen
Efter opkøb af Molslinjen: Nu skifter ForSea navn
MS Oslofjord
Massefyring: Fjord Line dropper færgerute og satser på Danmark
Slipway - FWD
Se billederne: Scandlines’ nye færge nærmer sig stabelafløbning
Korvetten Stoikiy
Se videoen: Her affyrer russisk krigsskib missiler i Østersøen
Mie b klasse
Mie genfandt motivationen gennem praktisk undervisning

Relaterede artikler