august 13, 2022 23:35

Materieludlejer skaber nyt kontorhus på Oliehavnen i Aalborg

Visualisering af Loxams kontorhus. Illustration: LOXAM
Visualisering af Loxams kontorhus. Illustration: LOXAM

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Billede- Energistyrelsen
Tre selskaber er prækvalificeret til at byde på CCUS-puljen
Containers lost in Pacific
Fragtskib synker efter kollision med Maersk-chartret containerskib
BWS - HAG cruise (2)
Blue Water inviterer til kæmpe jubilæumsfest
Illustration Danske Rederier 2
Se videoen: Hvad er CO2-lagring og hvordan foregår det?
Kystdirektoratets nye opmålingsfartøj
Her er Kystdirektoratets nye opmålingsfartøj

En af Europas førende materialeudlejere til bygge- og anlægsbranchen, Loxam, har netop opført et nyt kontorhus på Oliehavnen i Aalborg, som rummer både udlejning, kontor, butik, showroom og velfærdsfaciliteter.

Der er travlt i udlejningsbranchen, og særligt materiel til byggebranchen er i høj kurs. Det mærker man tydeligt hos den globale materieludlejer Loxam, som blandt andet har afdelinger i Aalborg, København og Aarhus.

Virksomheden er nemlig vokset ud af det eksisterende kontorhus på Oliehavnen i Aalborg, og derfor har Port of Aalborg opført et nyt 356 kvadratmeter stort kontorhus, der nu står klar til at rumme både udlejning, kontor, butik, et showroom og velfærdsfaciliteter.

“Loxam har vækstet særdeles godt i de seneste år, og særligt i Aalborg er det gået rigtig godt. Vi har fået flere medarbejdere i afdelingen og er derfor vokset ud af vores eksisterende lokaler. Samtidig ville vi gerne indføre et nyt koncept i Aalborg, hvor vi kombinerer udlejning med showroom, så vi kan udstille vores maskiner. Derfor besluttede vi i samarbejde med Port of Aalborg at bygge et helt nyt kontorhus, hvor vi er gået ’all in’ på at skabe et spændende univers,” siger teknisk direktør hos Loxam, Frank Larsen.

Port of Aalborg ejer den nye kontorbygning, som netop er blevet afleveret til Loxam, der er særligt glade for fortsat at have base på Oliehavnen i Aalborg.

“Vi har været meget glade for at have base på Oliehavnen, som ligger rigtig godt i forhold til infrastrukturen til både centrum, den nye havn og motorvejen. På den måde er det fremkommeligt, uden at vi generer en masse naboer, når vores lastbiler kører frem og tilbage med store maskiner. Derfor er vi glade for, at det lykkedes os at få en ny, stor grund, så vi fortsat kan nyde godt af den gode infrastruktur,” fortæller Frank Larsen.

For at gøre plads til Loxams store kontorbygning valgte Port of Aalborg at rive en gammel tankstation ned, således materieludlejeren kunne få den ønskede plads.

“Vi har de seneste år haft et rigtig godt samarbejde med Loxam, og vi er glade for at kunne være med til at understøtte deres flotte vækst og udvikling. Af den grund har det også været vigtigt for os at imødekomme Loxams ønsker til plads og kvadratmeter. Derfor kiggede vi på alternativer til byggegrunden, hvilket i sidste ende betød, at vi fjernede en gammel tankstation og rensede grunden for at gøre plads til det nye kontorhus,” siger Jeppe Faber, Senior Commercial Manager hos Port of Aalborg.

Det er Enemærke & Petersen, der har været husentreprenør på den nye kontorbygning, som ligger på Olievej 7. Efter planen vil Loxam slå dørene op til det nye showroom i juli 2022 og vil invitere til åbent hus i august måned for at fejre den nye afdeling.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Containers lost in Pacific
Fragtskib synker efter kollision med Maersk-chartret containerskib
Ocean Atlantic
Tilbageholdt - Hul i skroget på krydstogtskib aflyser rejse til Grønland
Arkivfoto Maersk 2
Politi finder 700 kilo kokain på Maersk-containerskib
Norwegian Viva i tørdokken på skibsværftet Fincantieri
Se billederne: Norwegian Cruise Line fejrer endnu en Prima Class-søsætning
Express 2
Vild færgeoverfart - Lille dreng født ombord på Molslinjen

Relaterede artikler