december 5, 2022 13:41

Offentliggjort – Her er Kolding Havns nye direktør

Foto: Kolding Havn
Foto: Kolding Havn

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

4_December
Den maritime julekalender – 4. december
5_December
Den maritime julekalender – 5. december
Syltfærgen på værft i Esbjerg
Skønne billeder: Syltfærgen i større overhaling i Esbjerg
dji_0186
Østjysk virksomhed overtager nordjysk containerterminal fra RAL
Fiskekasser-paa-Thyboroen-Fiskeauktion
Farce hos Fødevarestyrelsen – Sag om fiskekasser trækker ud

Kolding Havn har med virkning fra 15. september ansat Heino Svenningsen som ny havnedirektør.

Fra 15. september hedder havnedirektøren på Kolding Havn Heino Svenningsen. Det oplyser den sydjyske havn i en pressemeddelelse. Heino Svenningsen kommer til havnen fra sin nuværende stilling som direktør for AMU Syd.

”Vi har i bestyrelsen peget på den nuværende direktør for AMU Syd, Heino Svenningsen som vores kommende direktør for Kolding Havn, fordi han har den rette sammensætning af kompetencer fra både privat og offentligt regi. Med den nye direktør ved roret skal vi omsætte havnens strategiske mål til virkelighed, så der venter os ganske mange tiltag indenfor en overskuelig tidshorisont. Personligt ser jeg frem til bestyrelsens tætte samarbejde med Heino Svenningsen og Kolding kommune om fremtidens store projekter, som får betydning for både erhvervshavnen og Kolding by. Vi har en ny og meget kompetent havnebestyrelse med stærke kompetencer og erfaringer, så jeg ser med sindsro frem til den fortsatte udvikling på havnen,” siger bestyrelsesformand for Kolding Havn og 1. viceborgmester, Birgitte Munk Grunnet.

Foruden direktørstillingen hos AMU SYD kommer Heino Svenningsen med betydelig erfaring fra topposter hos Falck.

”Kolding Havn har et unikt udgangspunkt med sunde forretningsområder, som jeg ser frem til at involvere mig i og udvikle mere på. Man kan nå langt med en klar ansvars- og rollefordeling – min erfaring er, at man kan nå unikke resultater gennem samarbejde og gensidig forståelse. Det er med en vis ydmyghed, at jeg tiltræder som direktør for Kolding Havn – jeg bærer nogle værdier med mig, som kan sætte retning for mit virke på havnen: Det er åbenhed, for ikke at sige transparens, med en klar dialog samt ansvarlighed, troværdighed og kvalitet i vores daglige bestræbelser. Jeg bruger min naturlige humor og det gode humør i hverdagen – det fungerer godt samtidig med et stort personligt engagement i opgaverne,” lyder det fra Heino Svenningsen om sin kommende tiltrædelse som havnedirektør.

Heino Svenningsen er ny havnedirektør i Kolding. Foto: Kolding Havn

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Hajkutteren-Carmelan
Se billederne: 70 tons tung hajkutter til restaurering i Hvide Sande
Foto Salvamento Marítimo Twitter
Utroligt fund - Migranter fundet siddende på skibsror på olietanker
Carnival Valor
Uhyggelig video: Krydstogtpassager overlever 15 timer i Den Mexicanske Golf
Arkivfoto Stefan Holmager Larsen 2
Søofficer for retten - Kyssede kadetaspiranter på militært skoleskib
1_December
Den maritime julekalender – 1. december

Relaterede artikler