september 29, 2022 06:57

Over 1 million rejsende med ForSea i juli måned

Foto: ForSea
Foto: ForSea

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Foto Forsvaret Twitter
Afviser uheld med skibsanker - Lækager forårsaget af sprængninger
Tyra II ombord på GPO Emerald
Smukke billeder: Ny procesplatform på vej mod Tyra-feltet
Gaslækagen ved Nord Stream 2 set fra Forsvarets F-16 afvisningsberedskab på Bornholm
Se dem her: Forsvaret frigiver videoer af gaslækagerne
Foto- Absalon : Forsvaret 1
Reaktioner på gaslækager: Nu sender Forsvaret fregat til området
Foto Standing NATO Mine Countermeasures Group 1 Facebook 5
Flotte billeder: Minerydning Danmark på NATO-øvelse i Portugal

Rejselysten er tilbage og sundet krydses igen lige så ofte som før pandemien. Staycation er kommet for at blive, og der er rigtig mange “hjemmerejsende”. I juli måned sejlede mere end én million af dem med ForSea.

Efter to tunge år med pandemi er ForSea tilbage på niveauer som under normalåret 2019. Der er mange rejsende, og lysten til at spise godt, shoppe og besøge den anden side af sundet, er stor. ForSea ser en stigning, først og fremmest på landgangspassagerer, hvilket tyder på, at netop de korte, spontane rejser, ofte dagsture, udgør en stor del af stigningen.

På bare en enkelt dag i juli rejste et rekordstort antal på 28.228 landgangspassagerer med færgerne, hvilket man ikke har målt siden en julidag i 1996. Og gæsterne under ikke bare sig selv en rejse, men nyder også godt af ForSeas udbud ombord, som restaurant, café og shopping.

”Det føles fantastisk efter to år at kunne se stabilitet i vores rejsestatistik. Vi har under årene med pandemien arbejdet hårdt for at forbedre oplevelsen for vores gæster og har i videst muligt omfang sejlet efter ordinær sejlplan. Vi har lagt enorme resurser i vores tilbud ombord for at kunne sikre en bæredygtig rejse ud fra flere perspektiver. Nu står vi her, med mere end én million rejsende i juli, en KRAV-certificeret restaurant og et udbud i vores butikker, som gæsterne værdsætter, hvilket salgstallene tydeligt viser. Dertil kan lægges den grønne rejse, med en CO2-reduktion på 26.200 ton siden 2016. Det føles fantastisk,” siger CEO i ForSea, Kristian Durhuus.

I 2019 transporterede ForSea 7 millioner passagerer og 1,3 millioner personbiler, 440.000 lastbiler og 16.000 busser og rutebiler. Det svarer til 20 procent af de køretøjer, der krydsede Øresund i 2019.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Gaslækagen ved Nord Stream 2 set fra Forsvarets F-16 afvisningsberedskab på Bornholm
Se dem her: Forsvaret frigiver videoer af gaslækagerne
Krydstogtskibet Viking Sea
Se videoen: Krydstogtskib sprænger fortøjninger i kraftigt uvejr
Express 5
Flotte fotos: Austal søsætter stor hurtigfærge til Danmark
Tyra II ombord på GPO Emerald
Smukke billeder: Ny procesplatform på vej mod Tyra-feltet
Foto- Absalon : Forsvaret 1
Reaktioner på gaslækager: Nu sender Forsvaret fregat til området

Relaterede artikler