februar 4, 2023 22:44

RAL’s datterselskab Arctic Umiaq Line får ny direktør

Jens Jakob Sandgreen. Foto: Emiilinnguaq Olsen / Royal Arctic Line
Jens Jakob Sandgreen. Foto: Emiilinnguaq Olsen / Royal Arctic Line

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Politiafspærring_foto Rigspolitiet
Voldsomme anklager og detaljer efter drab ombord på fiskekutter
MARIA TUXEN HEDEGAARD
Se billederne: Kronprinsen åbnede udstilling om Kongeskibet Dannebrog
Blå blink_foto Rigspolitiet
Fem søfolk sigtet for drab på kutter i Nordsøen
Ole Berg-Hansen fra Molslinjen trykkede på start på den plasmaskærer, som i går tog hul på den første plade til den nye helt elektriske Als-færge
Skøn video: Her sættes Alslinjens nye elfærge i produktion
Politi
Politiet til stede på dansk havn efter dødsfald på skib

Bestyrelsen i Arctic Umiaq Line A/S har udpeget Jens-Jakob Sandgreen som ny direktør med virkning fra den 15. September 2022.

Nuværende direktør i Royal Arctic Lines (RAL) datterselskab Arctic Umiaq Lines, Aviâja Lyberth Lennert, har valgt at fokusere sin indsats i intensiveringen af Royal Arctic Lines bæredygtigheds- og kommunikationsarbejde. Samtidig står Arctic Umiaq Line foran et fornyelsesprojekt, som også vil drage nytte af atter at have en fuldtidsansat direktør.

Derfor har bestyrelsen i det grønlandske rederi ansat Jens-Jakob Sandgreen som ny direktør med virkning fra den 15. September 2022. Det oplyser RAL i en pressemeddelelse.

“Vi takker Aviâja for hendes bidrag til Arctic Umiaq Lines fortsatte succes igennem de sidste 5 år. Det er Aviâjas fortjeneste at interessen for Arctic Umiaq Line er vokset i de lokalområder selskabet virker i. Arctic Umiaq Line er et vigtigt bindeled mellem befolkningsgrupperne, også i sports- og kultursammenhænge, som det også ses med eksempelvis Sarfaq City Run. Selskabet er sundt og har en stærk basis for videre udvikling,” lyder det fra bestyrelsesformand Verner Hammeken.

“Jens-Jakob Sandgreen bringer med sig en stor erfaring i problemløsning og nyudvikling, og med et stærkt syn på kunderejsen og besidder således de evner som vi i bestyrelsen mener skal til for at få Arctic Umiaq Line ind i en verden med 3 nye lufthavne og et langt stærkere turismepotentiale. Desuden har Jens-Jakob Sandgreen et internationalt syn hvori også det grønlandske synspunkt kan udtrykkes,” siger han.

“Efter et årti som en international iværksætter og konsulent til erhvervsdrivende fra Qaanaaq til Nanortalik, er det med et opmærksomt blik i fremtidens indhold, at jeg boarder Arctic Umiaq Line. Turismen og rejsemønstret ændrer sig, og jeg glæder mig til at skulle udforske med Arctic Umiaq Line teamet om hvordan vi kan kreere tiltrækningsstærke verdensprodukter med visionære erhvervsdrivende langs kysten og designe fornyede rejseoplevelser og muligheder for Grønland,” siger Jens-Jacob Sandgreen.

Arctic Umiaq Line A/S besejler vestkysten af Grønland med skibet Sarfaq Ittuk som sejler til 10 til 11 destinationer mellem Ilulissat og Qaqortoq. Selskabet udgør således en del af rygraden i passagerbefordringen i det vestlige Grønland.

Selskabet er et 100 procent ejet datterselskab af Royal Arctic Line A/S.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Blå blink_foto Rigspolitiet
Fem søfolk sigtet for drab på kutter i Nordsøen
Politiafspærring_foto Rigspolitiet
Voldsomme anklager og detaljer efter drab ombord på fiskekutter
Den velbesøgte rute mellem Helsingør og Helsingborg skal nu smelte sammen med Molslinjens udbud af færgeruter i hele Danmark
Stort rederiopkøb er godkendt - ForSea-handel gennemført
Politi
Politiet til stede på dansk havn efter dødsfald på skib
Foto Vejdirektoratet
Flydende kæmpe skal hjælpe med byggeriet af den nye Storstrømsbro

Relaterede artikler