september 28, 2022 05:01

RAL’s datterselskab Arctic Umiaq Line får ny direktør

Jens Jakob Sandgreen. Foto: Emiilinnguaq Olsen / Royal Arctic Line
Jens Jakob Sandgreen. Foto: Emiilinnguaq Olsen / Royal Arctic Line

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Gaslækagen ved Nord Stream 2 set fra Forsvarets F-16 afvisningsberedskab på Bornholm
Se dem her: Forsvaret frigiver videoer af gaslækagerne
Foto- Absalon : Forsvaret 1
Reaktioner på gaslækager: Nu sender Forsvaret fregat til området
thumbnail_image_699.JPEG
Hæver beredskabet for el- og gas - Nu er der tre lækager
Tyra II ombord på GPO Emerald
Smukke billeder: Ny procesplatform på vej mod Tyra-feltet
Sikkerhedszone angivet med gul afmærkning
Læk på Nord Stream 2 rørledning i Østersøen

Bestyrelsen i Arctic Umiaq Line A/S har udpeget Jens-Jakob Sandgreen som ny direktør med virkning fra den 15. September 2022.

Nuværende direktør i Royal Arctic Lines (RAL) datterselskab Arctic Umiaq Lines, Aviâja Lyberth Lennert, har valgt at fokusere sin indsats i intensiveringen af Royal Arctic Lines bæredygtigheds- og kommunikationsarbejde. Samtidig står Arctic Umiaq Line foran et fornyelsesprojekt, som også vil drage nytte af atter at have en fuldtidsansat direktør.

Derfor har bestyrelsen i det grønlandske rederi ansat Jens-Jakob Sandgreen som ny direktør med virkning fra den 15. September 2022. Det oplyser RAL i en pressemeddelelse.

“Vi takker Aviâja for hendes bidrag til Arctic Umiaq Lines fortsatte succes igennem de sidste 5 år. Det er Aviâjas fortjeneste at interessen for Arctic Umiaq Line er vokset i de lokalområder selskabet virker i. Arctic Umiaq Line er et vigtigt bindeled mellem befolkningsgrupperne, også i sports- og kultursammenhænge, som det også ses med eksempelvis Sarfaq City Run. Selskabet er sundt og har en stærk basis for videre udvikling,” lyder det fra bestyrelsesformand Verner Hammeken.

“Jens-Jakob Sandgreen bringer med sig en stor erfaring i problemløsning og nyudvikling, og med et stærkt syn på kunderejsen og besidder således de evner som vi i bestyrelsen mener skal til for at få Arctic Umiaq Line ind i en verden med 3 nye lufthavne og et langt stærkere turismepotentiale. Desuden har Jens-Jakob Sandgreen et internationalt syn hvori også det grønlandske synspunkt kan udtrykkes,” siger han.

“Efter et årti som en international iværksætter og konsulent til erhvervsdrivende fra Qaanaaq til Nanortalik, er det med et opmærksomt blik i fremtidens indhold, at jeg boarder Arctic Umiaq Line. Turismen og rejsemønstret ændrer sig, og jeg glæder mig til at skulle udforske med Arctic Umiaq Line teamet om hvordan vi kan kreere tiltrækningsstærke verdensprodukter med visionære erhvervsdrivende langs kysten og designe fornyede rejseoplevelser og muligheder for Grønland,” siger Jens-Jacob Sandgreen.

Arctic Umiaq Line A/S besejler vestkysten af Grønland med skibet Sarfaq Ittuk som sejler til 10 til 11 destinationer mellem Ilulissat og Qaqortoq. Selskabet udgør således en del af rygraden i passagerbefordringen i det vestlige Grønland.

Selskabet er et 100 procent ejet datterselskab af Royal Arctic Line A/S.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Krydstogtskibet Viking Sea
Se videoen: Krydstogtskib sprænger fortøjninger i kraftigt uvejr
Express 5
Flotte fotos: Austal søsætter stor hurtigfærge til Danmark
Gaslækagen ved Nord Stream 2 set fra Forsvarets F-16 afvisningsberedskab på Bornholm
Se dem her: Forsvaret frigiver videoer af gaslækagerne
Stena Nautica
Spændende video: Sådan findes synderen ved et olieudslip
Foto- Absalon : Forsvaret 1
Reaktioner på gaslækager: Nu sender Forsvaret fregat til området

Relaterede artikler