september 28, 2022 04:16

Blue Water uddeler Safety Award for god HSSEQ-adfærd

Victor Pay (t.v.) og COO for Energy, Ports & Projects hos Blue Water, Thomas Bek. Foto Blue Water A/S
Victor Pay (t.v.) og COO for Energy, Ports & Projects hos Blue Water, Thomas Bek. Foto Blue Water A/S

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Gaslækagen ved Nord Stream 2 set fra Forsvarets F-16 afvisningsberedskab på Bornholm
Se dem her: Forsvaret frigiver videoer af gaslækagerne
Foto- Absalon : Forsvaret 1
Reaktioner på gaslækager: Nu sender Forsvaret fregat til området
thumbnail_image_699.JPEG
Hæver beredskabet for el- og gas - Nu er der tre lækager
Tyra II ombord på GPO Emerald
Smukke billeder: Ny procesplatform på vej mod Tyra-feltet
Sikkerhedszone angivet med gul afmærkning
Læk på Nord Stream 2 rørledning i Østersøen

Victor Pay stoppede en usikker løfteoperation fra at skabe potentiel skade på personale og gods. Det har Blue Water nu belønnet med deres Safety Award.

En Safety Award blev præsenteret af Thomas Bek COO for Energy, Ports & Projects hos Blue Water i sidste uge. Prisen blev tildelt Transport & Field Operations Manager, Victor Pay, fra den tekniske ingeniørafdeling ved Blue Water Singapore for hans enestående sans indenfor HSSEQ (Health, Safety, Security, Environment & Quality), der standsede operationen, før den blev overladt til Blue Water.

Victor Pay fjernsuperviserede en løfteoperation fra Singapore. På grund af Covid-restriktioner måtte han ikke deltage på sitet. I stedet sørgede tredjepartsleverandør og pramoperatør for live-optagelse fra operationen i Kina.

Under operationen skulle fabrikken løfte godset og placere det på en pram, hvorefter Blue Water skulle tage over med transporten, men da fabrikken påbegyndte løfteoperationen, observerede Victor Pay ud fra optagelserne, at liftudstyret ikke var sikkert. Han gjorde teamet opmærksom på dette og bad dem stoppe arbejdet øjeblikkeligt.

Den kvikke medarbejder kontaktede herefter fabrikken og kunden for at forklare konsekvenserne og HSSEQ-risikoen, hvis godset skulle falde ned på prammen. Dette ville resultere i en katastrofal ulykke – ikke kun for personalet omkring men ligeledes massiv skade på godset.

Godset blev derfor omgående bragt til jorden. Victor Pay og Blue Waters tekniske ingeniørafdeling rådgav teamet til at anvende en løftebom til understøtning og gøre det muligt at nå løftepunkterne på godset, og fabrikken sørgede hurtigt for at skaffe det nødvendige løfteudstyr.

“Selvom løftet ikke var en del af vores opgave, demonstrerede Victor Pay tydeligt, at han havde omtanke for det involverede personales sikkerhed i operationen ligesom han sikrede, at ingen ulykke fandt sted og skadede godset. Gennem et tæt samarbejde med kunden, fabrikken og vores eget team udviste han tydeligt Blue Waters tilgang til at skabe sikre løsninger,” siger Thomas Bek.

“Når det kommer til HSSEQ, handler det ikke kun om vores del af opgaven, vi skal også sikre, at HSSEQ er i fokus fra starten af enhver operation, og det er alles ansvar, at vi standser opgaven, når vi observerer noget usikkert – og det handler ikke kun om at finde den bedste, men også den sikreste løsning,” forklarer Victor Pay.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Krydstogtskibet Viking Sea
Se videoen: Krydstogtskib sprænger fortøjninger i kraftigt uvejr
Express 5
Flotte fotos: Austal søsætter stor hurtigfærge til Danmark
Gaslækagen ved Nord Stream 2 set fra Forsvarets F-16 afvisningsberedskab på Bornholm
Se dem her: Forsvaret frigiver videoer af gaslækagerne
Stena Nautica
Spændende video: Sådan findes synderen ved et olieudslip
Foto- Absalon : Forsvaret 1
Reaktioner på gaslækager: Nu sender Forsvaret fregat til området

Relaterede artikler