marts 31, 2023 12:32

Containerkongen Layland Barker er Årets Ejerleder 2022

Årets Ejerleder 2022 er Layland Barker, Titans Containsers. Han var med online fra Texas ved kåringen hos PwC i Hellerup. Foto: PwC
Årets Ejerleder 2022 er Layland Barker, Titans Containsers. Han var med online fra Texas ved kåringen hos PwC i Hellerup. Foto: PwC

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

mark-konig-T0rtzfTUhgc-unsplash1-768x576-1
Sammenstød med kajen sender dansk øfærge på værft
Foto Philippine Coast Guard Facebook 3
Voldsomme billeder: Mindst 28 døde i brand på passagerfærge
25780248-4b26-4eae-8cba-0ccf8b39e64a-w_576_h_2000
Her er det: Objekt ved Nord Stream 2-rørledningen er bjærget
Express 5
Se videoen: Verdens største hurtigfærge bestod tests til søs
Foto Monjasa
Ny udvikling: Pirater har kidnappet søfolk fra Monjasa-skib

Layland Barker fra Titan Containers A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2022 ved Landskåringen i PwC i Hellerup.

Layland Barker fra Titan Containers A/S er ambitiøs, visionær og vellidt, og så har han fra bunden opbygget en succesfuld international virksomhed, som i dag har 180 ansatte og en omsætning på vej mod 1 milliard kroner. Derfor blev han kåret som Årets Ejerleder 2022 ved Landskåringen i PwC i Hellerup.

For 35 år siden etablerede Layland Barker containervirksomheden Titan Containers. Udviklingen har været iøjnefaldende, og i dag er er virksomheden til stede i mere end 30 lande. De seneste tre år har koncernen opnået en vækst på over 100 procent, og ejerlederen forventer at skabe yderligere 50 procent vækst inden 2025.

“Layland er en ejerleder, som går forrest og viser vejen, og så er han en rollemodel for sine medarbejdere. Derudover har han opnået bemærkelsesværdige finansielle resultater, som virkelig giver genlyd. Den flotte udvikling, som Layland har ledet Titan Containers igennem, vidner om en særlig ambitiøs og dygtig ejerleder, der fortjener at blive hyldet. Udover de ekstraordinære finansielle resultater, som Layland har opnået, er Årets Ejerleder også god til at anerkende sine medarbejdere, specielt økonomisk, men også gennem ansvar og tillid, og så har han opbygget en kultur baseret på sunde værdier. Layland er en jordnær og visionær ejerleder, som arbejder med langsigtede strategier, der også vil sikre Titan Containers fremtidig succes,” siger Middle Market Leder og partner i PwC, Ulrik Ræbild.

For Layland Barker er medarbejdernes trivsel en særlig høj prioritet. Årets Ejerleder har blandt andet givet alle medarbejdere i koncernen en lønregulering svarende til den aktuelle inflation, et miljøtillæg og en bonus på 5 procent af årets resultat før skat, som i år er blevet udbetalt a conto for at lette medarbejdernes bekymringer mod stigende priser.

“Med et skarpt fokus på ansvarlig forretningsførelse, vækst og udvikling har Layland Barker vist, at hårdt arbejde og store ambitioner kan føre til ekstraordinære resultater. Det er værdier, som vi i Nykredit i høj grad kan spejle os i, for som foreningsejet virksomhed tror vi på, at vi kan mere i fællesskab. Derfor er vi glade for, at prisen som Årets Ejerleder går til Layland, for ikke alene har han skabt bemærkelsesværdige resultater, men han også har vist sig at være en dygtig og omsorgsfuld leder,” lyder det fra bankdirektør i Nykredit, Henrik Rasmussen.

Også hos Dansk Erhverv ser man stor grund til at fejre den nykårede Årets Ejerleder 2022.

”Layland Barker er en fuld fortjent vinder af Årets Ejerleder. Layland Barker driver målrettet Titan Containers med fokus på ansvarlighed, vækst og udvikling, og han gør det med medarbejderne i centrum. Medarbejdernes ve og vel er altafgørende for Layland Barker, ligesom det er vigtigt for Årets Ejerleder at dele og fejre de fælles succeser,” siger direktør for markeder i Dansk Erhverv, Gitte Lillelund Bech.

Fakta om Titan Containers A/S
Layland Barker grundlagde Titan Containers i 1987 med fokus på salg af containere til produktionsvirksomheder og større detailvirksomheder, men efter 23 år besluttede Layland Barker at vende forretningen rundt og i stedet udleje containere til virksomheder og private fremfor at sælge standardcontainere. I dag har Titan Containers en flåde på omkring 60.000 containere og forventer at omsætte i nærheden af 1 milliard kroner i 2022.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Foto By & Havn
Gammelt skibskompas fundet på bunden af Københavns Havn
Express 5
Se videoen: Verdens største hurtigfærge bestod tests til søs
mark-konig-T0rtzfTUhgc-unsplash1-768x576-1
Sammenstød med kajen sender dansk øfærge på værft
Foto Monjasa
Dansk produkttanker kapret af pirater i Guineabugten
katherine-carlyon-VdJ1FVUsoak-unsplash
Voldsomme billeder: 35 tilskadekomne efter skib vælter i skotsk havn

Relaterede artikler