marts 28, 2023 11:24

Marius Pedersen samler alle aktiviteter i Østhavnen i Aalborg

Foto: Port of Aalborg
Foto: Port of Aalborg

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Foto By & Havn
Gammelt skibskompas fundet på bunden af Københavns Havn
Ny Dana-koncept (002)
Kom med ind i visionen for Danmarks nye forskningsskib
Foto Monjasa
Monjasa-skib kapret af pirater i Guineabugten
cadc36f2-961a-45e2-90fc-01e11cae5abc
Forening beder landsretten om at stoppe projekt Lynetteholm
katherine-carlyon-VdJ1FVUsoak-unsplash
Voldsomme billeder: 35 tilskadekomne efter skib vælter i skotsk havn

Marius Pedersen A/S og Port of Aalborg indgår købsaftale om et 75.000 kvm. stort areal, hvor virksomheden vil samle alle sine aktiviteter.

Den landsdækkende virksomhed, Marius Pedersen A/S, har købt et areal på 75.000 kvm. i Port of Aalborgs erhvervsområde ved Østhavnen. Aftalen er på plads, og med det nye areal styrkes et i forvejen gedigent samarbejde.

“Vores virksomhed er allerede godt forankret i havnen og eksporterer blandt andet papir til genanvendelse via havnens jernbanenetværk til andre lande i Europa. Nu udbygger vi det gode og langvarige samarbejde med Port of Aalborg med købet af 75.000 kvadratmeter i erhvervsområdet,” siger Thomas Juulsgaard Sørensen, Regionschef i Aalborg, Marius Pedersen A/S.

Port of Aalborg har stor interesse i at tiltrække virksomheder, der ligesom Marius Pedersen A/S arbejder med genanvendelse og den grønne omstilling.

“At få en grøn klyngevirksomhed inden for genanvendelse som Marius Pedersen etableret på havnen med et større areal, taler lige ind i Port of Aalborgs vision om at tiltrække virksomheder, som har gennemgribende fokus på den grønne omstilling. Med købet af det nye areal bliver Marius Pedersen i endnu højere grad en del af erhvervsparken hos Port of Aalborg, og det gensidige samarbejde og partnerskab er vi meget glade for,” siger Senior Commercial Manager, Real Estate, Port of Aalborg, Jeppe Faber.

Med anskaffelsen af det nye areal, er Marius Pedersen ikke længere udfordret på, om der er plads til at tage imod større opgaver, både indenfor sortering og behandling af affald til genbrug og genanvendelse, og opgaver indenfor spildevand og TV-inspektioner i Marius Pedersens division FKSSlamson.

“Vi er vokset ud af vores arealer, men har været rigtig glade for at være i Østhavnen, så det var et ideelt match, da Port of Aalborg tilbød os et areal på 75.000 kvadratmeter på havnen,” lyder det fra Thomas Juulsgaard Sørensen.

Frem for at drive virksomheden fra tre matrikler, kan Marius Pedersen se frem til at samle kræfterne under ét tag, hvor mulighederne for at supportere hinanden bliver bedre. Som en stor sidegevinst forudser regionschefen en endnu bedre synergi internt i virksomheden.

“Nu kan vi samle alle vores aktiviteter, så vi kan udvikle og håndtere flere opgaver, end vi har kunnet hidtil. Og med købet af det store areal, fremtidssikrer vi virksomheden og bevarer samtidig tilknytningen til Aalborg Øst,” siger Thomas Juulsgaard Sørensen.

Etableringen af det nye areal forventes færdig inden for de næste par år.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

katherine-carlyon-VdJ1FVUsoak-unsplash
Voldsomme billeder: 35 tilskadekomne efter skib vælter i skotsk havn
Express 5 er meget tæt på at være færdig - alligevel kan tidsplanen ikke overholdes, så færgen kan sættes ind i påsketrafikken på Bornholm
Afrejst: Nu kommer verdens største hurtigfærge til Danmark
Foto By & Havn
Gammelt skibskompas fundet på bunden af Københavns Havn
Illustration Maersk
Maersk afslører: Sådan skal nye zero-emissions containerskibe se ud
Foto By & Havn
To bevaringsværdige skibsvrag fundet nær Lynetteholm

Relaterede artikler