september 25, 2023 17:03

Søger nye udfordringer – Skipper går fra borde

Maria Skipper Schwenn. Foto: Danske Rederier
Maria Skipper Schwenn. Foto: Danske Rederier

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

ceremony-picture
Spændende video: Kom med ombord på metanolskibet Laura Mærsk
Billede 1-28
Efter togt med Georg Stage: En ny verden åbnede sig for Stine og Tage
MS Oslofjord
Massefyring: Fjord Line dropper færgerute og satser på Danmark
Foto Molslinjen
Efter opkøb af Molslinjen: Nu skifter ForSea navn
Mie b klasse
Mie genfandt motivationen gennem praktisk undervisning

Direktør for klima, miljø og sikkerhed i Danske Rederier Maria Skipper Schwenn har valgt at søge nye udfordringer efter 13 år i skibsfartens tjeneste.

Der er sket meget i skibsfarten, siden Maria Skipper Schwenn gik ind ad porten hos Danske Rederier i Amaliegade 33 for første gang for 13 år siden. Internationale klimaaftaler, globale svovlregler og piratangreb på danske skibe er blot nogle af de mange ting, der har fyldt i kalenderen hos Maria Skipper Schwenn. Men nu er det slut.

Maria Skipper Schwenn har valgt at gå fra borde og stopper derfor i Danske Rederier.

”Jeg har gennem nogen tid langsomt kunne mærke behovet for et skifte, men også et behov for at stoppe op og reflektere. I løbet af de 13 år, jeg har arbejdet i Danske Rederier, har jeg fået både børn og bonusbørn og dermed en mere end almindelig travl hverdag. Jobbet i Danske Rederier har været en kæmpe berigelse og det hele værd, men nu er jeg klar til at bruge mine erfaringer fra Danske Rederier et nyt og spændende sted. Det er ikke nogen nem beslutning, men den rigtige,” siger Maria Skipper Schwenn.

Over årene er Maria Skipper Schwenn blevet forfremmet tre gange – og har været en fast del af Danske Rederiers ledelse gennem de sidste ni år. Derfor efterlader hun nogle store sko at udfylde, fastslår administrerende direktør i Danske Rederier, Anne H. Steffensen.

”Jeg respekterer fuldt og helt Marias beslutning. Maria har igennem alle årene i Danske Rederier leveret en stor og dedikeret indsats og masser af resultater og har om nogen været vores ansigt ud af til på klima og miljø og sikkerhed – det kan både medlemmer og samarbejdspartnere nikke genkendende til. Jeg ønsker alt godt for Maria fremover,” siger hun.

Marias kollegaer og nære samarbejdspartnere vil inden for den nærmeste fremtid blive inviteret til en afskedsreception her i Danske Rederier, så der bliver mulighed for at ønske god vind og held og lykke fremover.

Danske Rederier går nu i gang med at finde en afløser for Maria Skipper Schwenn.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Foto Molslinjen
Efter opkøb af Molslinjen: Nu skifter ForSea navn
MS Oslofjord
Massefyring: Fjord Line dropper færgerute og satser på Danmark
Slipway - FWD
Se billederne: Scandlines’ nye færge nærmer sig stabelafløbning
Korvetten Stoikiy
Se videoen: Her affyrer russisk krigsskib missiler i Østersøen
Mie b klasse
Mie genfandt motivationen gennem praktisk undervisning

Relaterede artikler