marts 28, 2023 11:35

Første spadestik til nye bygninger på Kalundborg Havn

Fra venstre: havnedirektør Bent Rasmussen, entreprenør Jesper Simonsen fra ingeniørfirmaet Jesper Simonsen, Managing Director Mikael Gutman, APM Terminals Nordics, samt havnebestyrelsesformand Jesper Wienmann Hansen. Foto: Kalundborg Havn
Fra venstre: havnedirektør Bent Rasmussen, entreprenør Jesper Simonsen fra ingeniørfirmaet Jesper Simonsen, Managing Director Mikael Gutman, APM Terminals Nordics, samt havnebestyrelsesformand Jesper Wienmann Hansen. Foto: Kalundborg Havn

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Foto By & Havn
Gammelt skibskompas fundet på bunden af Københavns Havn
Ny Dana-koncept (002)
Kom med ind i visionen for Danmarks nye forskningsskib
Foto Monjasa
Monjasa-skib kapret af pirater i Guineabugten
katherine-carlyon-VdJ1FVUsoak-unsplash
Voldsomme billeder: 35 tilskadekomne efter skib vælter i skotsk havn
cadc36f2-961a-45e2-90fc-01e11cae5abc
Forening beder landsretten om at stoppe projekt Lynetteholm

Kalundborg Havn er kommet et skridt nærmere sine nye kombinerede faciliteter til Toldstyrelsen og til Veterinær- og fødevarekontrollen, samt værksteds-, depot- og velfærdsfaciliteter til havnens eget brug.

Der var strålende sol over Kalundborg, da den vestsjællandske havn mandag havde inviteret til første spadestik på Ny Vesthavn, hvor to helt nye bygninger skal opføres.

Der er tale om kombinerede faciliteter til Toldstyrelsen og til Veterinær- og fødevarekontrollen, samt værksteds-, depot- og velfærdsfaciliteter til havnens eget brug, og byggerierne blev mandag markeret med første spadestik i strålende solskin.

Den ceremonielle start blev foretaget af havnedirektør Bent Rasmussen, entreprenør Jesper Simonsen fra ingeniørfirmaet Jesper Simonsen, Managing Director Mikael Gutman fra APM Terminals Nordics, samt havnebestyrelsesformand Jesper Wienmann Hansen.

“Veterinærkontrollen er en nyskabelse. Den har vi ikke i øjeblikket, men den er faktisk nødvendig, hvis containerterminalen skal kunne tage imod visse typer gods bl.a. fødevarer og Kalundborg Havn vil med denne investering få yderligere godsmængder gennem containerterminalen. Men vi skal ikke glemme, at vi også er i gået i gang med at opføre en ny bygning, som skal indeholde faciliteter til vores egne folk,” lød det blandt andet fra Jesper Wienmann Hansen om de to bygninger, som nu bliver opført på Ny Vesthavn tæt på containerterminalen.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

katherine-carlyon-VdJ1FVUsoak-unsplash
Voldsomme billeder: 35 tilskadekomne efter skib vælter i skotsk havn
Foto By & Havn
Gammelt skibskompas fundet på bunden af Københavns Havn
Express 5 er meget tæt på at være færdig - alligevel kan tidsplanen ikke overholdes, så færgen kan sættes ind i påsketrafikken på Bornholm
Afrejst: Nu kommer verdens største hurtigfærge til Danmark
Illustration Maersk
Maersk afslører: Sådan skal nye zero-emissions containerskibe se ud
Foto By & Havn
To bevaringsværdige skibsvrag fundet nær Lynetteholm

Relaterede artikler