juni 8, 2023 15:38

Blue Water styrker sin position indenfor vindmølleindustrien

Foto: Blue Water
Foto: Blue Water

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Foto Søfartsstyrelsen LinkedIn 1
Skønne billeder: Nordjysk reder indflager nyt skib under Dannebrog
Nordkoreanske flag
Voldsom anklage: Dansk virksomhed hjalp Nordkoreas handelsflåde
Foto Tuco Marine 3
Tuco lancerer autonomt fartøj til overvågning af havområder
Zafiro Producer
Kæmpeskib sendt til skrot i Nordjylland
Peter Willemoes
Danmark øver søkrig i Østersøen med allierede

Med fuldt ejerskab af Danwind Blue Water styrker Blue Water sin position indenfor installation og services til vindmølleindustrien.

Efter godt halvandet år som joint venture har koncernen Blue Water nu overtaget 100 procent ejerskab af Danwind Blue Water – et selskab, der tilbyder installation af vindmøller samt en række andre relaterede serviceydelser.

Med overtagelsen skifter selskabet navn og bliver en fuld integreret del af transport- og logistikkoncernen, som går ind i det nye segment med forventning om vækst og udvikling.

“Det fulde ejerskab giver os bedre muligheder for at fortsætte med at udvide og udvikle vores service til vindmølleindustrien, som vi indenfor logistik og transport har arbejdet med i over 25 år. Blue Water er blandt andet kendt for vores effektive løsninger, høj kvalitet og serviceniveau, og vi ser gode muligheder for at vækste yderligere indenfor området baseret på disse dyder,” siger COO Energy, Ports & Project hos Blue Water, Thomas Bek.

Et af Blue Waters forretningsområder er Wind Logistics, og her er firmaet i dag en fremtrædende leverandør af transport og logistik til det globale vindmøllemarked. Siden 1990’erne har Esbjerg været en af de vigtigste havne for industrien – og især det europæiske marked.

De seneste ti år har koncernen dog udvidet sine aktiviteter til både Asien, Australien samt Syd- og Nordamerika i takt med den øgede installation af vindmøller både onshore og offshore, og med det nye ejerskab af Danwind Blue Water tilbyder Blue Water nu altså også installation og vedligehold.

”Det globale vind-marked er i fortsat vækst, og de kommende år vil der blive etableret mange nye mølleparker for at levere grøn energi til forbrugerne. Vi har et strategisk fokus på ikke kun at fastholde vores stærke position – vi har ambitioner om at vækste i markedet, og en af måderne er at udvide både vores geografiske tilstedeværelse og vores udbud af services,” siger Thomas Bek.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Foto Molslinjen
Efter Express 5's sammenstød med pram - Nu ligger årsagen klar
Zafiro Producer
Kæmpeskib sendt til skrot i Nordjylland
Foto Søfartsstyrelsen LinkedIn 1
Skønne billeder: Nordjysk reder indflager nyt skib under Dannebrog
Elever i riggen på Skoleskibet Georg Stage
Klar til havnefest - Skoleskibet Georg Stage kommer til Aarhus
Viking Jupiter
Stort krydstogtskib på besøg i Aalborg Havn

Relaterede artikler