december 8, 2023 00:28

Blue Water styrker sin position indenfor vindmølleindustrien

Foto: Blue Water
Foto: Blue Water

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Foto Skoleskibet Danmark Facebook 3
Kovending: Minister finder alligevel penge til Skoleskibet Danmark
7_December
Den maritime julekalender – 7. december
Foto Aarhus Havn
Byråd godkender planer om Aarhus Havn som aktieselskab
Blue World Technologies
Brændselscelleproducent lukker finansieringsrunde med Maersk Growth
Foto DS Norden Danske Rederier
Kronprinsen på besøg, da dansk skibsfart var i fokus på COP28

Med fuldt ejerskab af Danwind Blue Water styrker Blue Water sin position indenfor installation og services til vindmølleindustrien.

Efter godt halvandet år som joint venture har koncernen Blue Water nu overtaget 100 procent ejerskab af Danwind Blue Water – et selskab, der tilbyder installation af vindmøller samt en række andre relaterede serviceydelser.

Med overtagelsen skifter selskabet navn og bliver en fuld integreret del af transport- og logistikkoncernen, som går ind i det nye segment med forventning om vækst og udvikling.

“Det fulde ejerskab giver os bedre muligheder for at fortsætte med at udvide og udvikle vores service til vindmølleindustrien, som vi indenfor logistik og transport har arbejdet med i over 25 år. Blue Water er blandt andet kendt for vores effektive løsninger, høj kvalitet og serviceniveau, og vi ser gode muligheder for at vækste yderligere indenfor området baseret på disse dyder,” siger COO Energy, Ports & Project hos Blue Water, Thomas Bek.

Et af Blue Waters forretningsområder er Wind Logistics, og her er firmaet i dag en fremtrædende leverandør af transport og logistik til det globale vindmøllemarked. Siden 1990’erne har Esbjerg været en af de vigtigste havne for industrien – og især det europæiske marked.

De seneste ti år har koncernen dog udvidet sine aktiviteter til både Asien, Australien samt Syd- og Nordamerika i takt med den øgede installation af vindmøller både onshore og offshore, og med det nye ejerskab af Danwind Blue Water tilbyder Blue Water nu altså også installation og vedligehold.

”Det globale vind-marked er i fortsat vækst, og de kommende år vil der blive etableret mange nye mølleparker for at levere grøn energi til forbrugerne. Vi har et strategisk fokus på ikke kun at fastholde vores stærke position – vi har ambitioner om at vækste i markedet, og en af måderne er at udvide både vores geografiske tilstedeværelse og vores udbud af services,” siger Thomas Bek.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Foto Ziton
Stort dansk vindfartfartøj på værftsbesøg i Odense
Foto CBED
Dansk offshorerederi udvider flåden med to nye SOV'er
Foto Lederne Søfart
Lederne Søfart indleder samarbejde med Serviceforbundet
3_December
Den maritime julekalender – 3. december
2_December
Den maritime julekalender – 2. december

Relaterede artikler