december 10, 2023 15:18

Royal Greenland bringer international erhvervsprofil ind i ledelsen

Foto-Royal-Greenland-768x385-1

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

10_December
Den maritime julekalender – 10. december
Foto Maersk
Maersk gør klar til første store metanol-drevne containerskib
9_December
Den maritime julekalender – 9. december
8_December
Den maritime julekalender – 8. december
Foto Man Energy Solutions
MAN Energy Solutions leverer tre motorer til Lauritzen Bulkers

Hollandske Robert-Jan Treebus overtager det globale salgsansvar efter Bruno Olesen, som går på pension til årsskiftet.

Med Royal Greenlands målsætning om bred afsætning med solid risikospredning på tværs af markeder i hele verden, har det i ansættelsesprocessen været afgørende at sikre en stærk international profil til stillingen som Executive Vice President Global Sales.

Og med mere end 25 års erfaring indenfor en bred vifte af kommercielle funktioner indenfor FMCG er Robert-Jan Treebus et særdeles godt match til Royal Greenland. Sådan lyder det fra koncernen i en pressemeddelse.

Robert-Jan Treebus kommer senest fra en stilling som Vice President Marketing & Sales hos Advanced Power Solution på det europæiske marked. Tidligere har han været Vice President Sales hos Glatfelter i USA og har bestridt en række stillinger hos Unilever i fire forskellige lande, hvor blandt andet kategoristrategi, strategi og kundeporteføljestyring var en del af hans ansvarsområder.

Robert-Jan Treebus tiltræder hos Royal Greenland den 13. november og vil således arbejde tæt sammen med Bruno Olesen frem mod årsskiftet.

“Jeg ser frem til at introducere Royal Greenland organisationen for Robert-Jan Treebus. Hans internationale profil og gode energi vil blive et plus for virksomheden. Samtidig vil jeg gerne takke Bruno Olesen for sin mangeårige indsats og for at han med sin indgående brancheerfaring vil være til rådighed for Robert-Jan Treebus i en overgangsperiode,” lyder det fra CEO i Royal Greenland, Susanne Arfelt Rajamand, om skiftet.

Robert-Jan Treebus er vokset op i Holland, hvorfra han har en Masters i Management & Organization, senere suppleret med forhandlingsteknik, kommunikations- og medietræning samt Toplederkursus fra ESSEC i Paris.

I løbet af sin karriere har han boet i Holland, Tyskland, USA, Polen og Belgien, og vil i forbindelse med sin ansættelse hos Royal Greenland få primær base i Danmark, hvorfra der er let adgang til de internationale markeder og til Grønland.

The post Royal Greenland bringer international erhvervsprofil ind i ledelsen first appeared on FiskerBladet.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære denne uge

Foto Ziton
Stort dansk vindfartfartøj på værftsbesøg i Odense
Foto CBED
Dansk offshorerederi udvider flåden med to nye SOV'er
Foto Maersk
Maersk gør klar til første store metanol-drevne containerskib
Foto Lederne Søfart
Lederne Søfart indleder samarbejde med Serviceforbundet
5BF78A44-770C-4D10-BE3D-149A6C91D5FD
Mangler i dansk kontrol af ballastvand – Ministeren er bedt om svar

Relaterede artikler