mandag, september 20, 2021
https://maritime.direct/DMF22

USA overhaler Australien i LNG-eksport

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

En stor skibsreder mener, at USA kan blive verdens største LNG-eksportør, efter landet har overhalet Australien.

- Advertisement -

Amerikansk LNG-eksport har for første gang overhalet Australien, og nu ser landet sandsynligt ud til at fortsætte den store fremgang. Det mener i hvert fald Flex LNG’s administrerende direktør Oystein Kalleklev.

I maj måned ramte den amerikanske eksport 6,6 millioner ton, som blev transporteret ombord på 95 LNG-fartøjer. I samme periode eksporterede Australien 5,9 millioner ton, mens Qatar nåede 7 millioner ton.

Læs også: Qatar presser konkurrenter i eksport af naturgas

For hele perioden mellem januar og maj steg USA’s eksport med 31,5 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Alligevel er der dog fortsat et stykke op til både australierne og Qatar, hvis man ser på hele denne periode.

”Hvis vi ser på året indtil videre, er USA stadig på tredjepladsen med eksport på 29,6 millioner ton bag Qatar med 33,4 millioner ton og Australien med 32,8 millioner ton,” siger Ralph Leszczynski fra skibsmæglerne Branchero Costa til TradeWinds.

(Visited 78 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner