tirsdag, oktober 19, 2021

Maersk med rekordregnskab – Omsætter for 11 milliarder

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Maersk præsenterede fredag morgen et rekordstort kvartalsregnskab for årets andet kvartal.

- Advertisement -

Det danske rederi A.P. Møller Maersk kommer særdeles godt ud af andet kvartal. Takket været ekstrem høj aktivitet på fragtmarkedet stigning i containerraterne kan rederiet nemlig notere et rekordstort regnskab i andet kvartal.

Ifølge de netop offentliggjorte tal sejlede opnåede containerskibene i forretningsdivisionen Ocean en omsætning på hele 11 milliareder dollars løbet af det andet kvartal af 2021 – det er næsten en fordobling i forhold til samme kvartal sidste år, hvor omsætningen lå på 6,5 milliarder dollars.

Læs også: Maersk opjusterer forventningerne for 2021

”Det gode resultat hænger sammen med den ekstraordinære situation i markedet, hvor flaskehalse og overbelastning på søfragt presser priserne op. Men det er også udtryk for solid fremgang med den strategiske transformation, hvor vi fokuserer på vores kunders behov for integrerede logistikløsninger i hele forsyningskæden,” siger administrerende direktør i A.P. Møller – Maersk A/S, Søren Skou, i en pressemeddelelse.

Læs også: Maersk opkøber to logistikvirksomheder efter rekordkvartal

I den samlede koncern, der inkluderer både havneterminaler og logistikforretningen, kunne A.P. Møller-Maersk notere et driftsoverskud (EBITDA) på 5 milliarder dollars mod blot 1,7 milliarder i samme periode i 2020.

Omsætningen for hele koncernen nåede i kvartaler op på 14 milliarder dollars mod 9 milliarder dollars i samme periode i 2020.

(Visited 299 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner