tirsdag, oktober 19, 2021

Skandaleramt havn leverer bedste halvårsresultat nogensinde

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

ADP har netop offentliggjort et særdeles tilfredsstillende resultat for første halvår 2021 med stor vækst i omsætning og et meget solidt driftsresultat. Halvårsresultatet er det bedste i virksomhedens historie.

- Advertisement -

ADP A/S kommer ud af første halvår 2021 med et ordinært driftsresultat (EBITDA) på 45,6 millioner kroner. Det er 21,1 millioner kroner bedre end første halvår af 2020. I første halvår 2021 har ADP desuden haft en vækst på 7,2 procent i den samlede godsomsætning, og anlægsaktiverne er i første halvår værdireguleret med 4,7 procent.

Væksten i godsomsætningen tilskrives især den store vækst i containerforretningen, som i første halvår 2021 har vist en fremgang i tonnagen på 32,4 procent sammenlignet med samme periode i 2020.

Læs også: Anklaget for sjusk – Nu skal havneselskab undersøges

Containervolumen har i 2021 fortsat i et rekordhøjt tempo og har i juli måned toppet med godt 10.000 TEU, hvilket ligger cirka 16 procent over den tidligere rekord. Den øvrige forretning eksklusiv flydende bulk har i første halvår af 2021 givet en vækst på 34 procent på godsvolumen, hovedsageligt kommende fra skibslaster med stål og recycling-produkter sammenlignet med samme periode sidste år.

Dertil kommer stigende udlejningsaktiviteter i Taulov Dry Port, hvor første store etape på 60.000 kvadratmeter er fuldt udlejet.

Læs også: Byrådet klapper i – Vil ikke dele havnens “luksus-regnskab”

”Effekten af vores strategiske investeringer i Taulov Dry Port og i infrastruktur på havneterminalerne kommer nu containerforretningen til gode. Sammen med generel vækst omkring vores knudepunkter slår disse satsninger nu for alvor igennem i ADP’s samlede forretning. Vores forventninger til både omsætning og indtjening i 2021 ses allerede nu i det gode resultat for første halvår 2021, med et særdeles godt driftsresultat og en samlet omsætning på 87,1 millioner kroner svarende til en fremgang på 40 procent. Der skal lyde en stor tak – ikke mindst for samarbejdet og tilliden fra vore aktionærer og indsatsen fra medarbejderne, som alle har ydet et uvurderligt bidrag til rekordresultatet,” siger Rune D. Rasmussen, CEO i ADP A/S.

(Visited 307 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner