tirsdag, oktober 19, 2021

Molslinjen skyder mod Rønne Havn – De vandt ikke første retssag

POPULAR TODAY

News directly to your inbox

SUBSCRIBE

Det er ikke korrekt, at Rønne Havn vandt første retssag om havnetakster. Sådan lyder det nu fra Molslinjen, efter de torsdag endnu engang har anlagt sag ved Sø- og Handelsretten.

- Advertisement -

Rønna Havn vandt ikke første slag om havnetakster i retten. Sådan lyder det nu fra Molslinjen til TV2 Bornholm, efter rederiet torsdag endnu engang har anlagt sag ved Sø- og Handelsretten.

Striden, der handler om bortfaldelsen af nogle rabatordninger, der bortfaldt, og derfor gjorde det væsentligt dyrere af anløbe havnen, har allerede været for flere retsinstanser. Hver gang har Rønne Havn A/S erklæret sig selv som vindere, men det synspunkt deler Molslinjen, der står bag Bornholmslinjen, langt fra.

Læs også: Molslinjen anlægger sag om Rønne Havns rabatstruktur og priser

“Rønne Havn er ikke blevet frikendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen for så vidt angår Molslinjen. Styrelsen besluttede at henlægge sagen af ressourcemæssige årsager uden at tage stilling til sagen. I sagen ved Sø- og Handelsretten mellem Danske Færger og Rønne Havn fik Danske Færger medhold. Retten fandt, at havnen havde forhøjet sine takster i strid med aftalen med Danske Færger. Disse to kendsgerninger samt det forhold, at der i dommen fra Sø- og handelsretten konstateres, at der er indikationer på potentielle konkurrencestridige forhold gør, at Molslinjen vil søge af endelig afklaring af dette spørgsmål,” lyder det i en skiftlig kommentar fra færgerederiet til TV2 Bornholm.

Molslinjen ikke ønsket at kommentere yderligere.

(Visited 119 times, 1 visits today)
- Advertisement -

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her

POPULAR THIS WEEK

RECENT COMMENTS

Related articles

(Visited 23 times, 1 visits today)

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement på magasiner